Torsjö Live tillbaka nästa sommar

Torsjö Live tillbaka nästa sommar

Det blir musikfestival i Lilla Torsjö utanför Tyringe även nästa sommar. Det meddelade arrangörerna i helgen på sina sociala medier. Datum för Torsjö Live 2025 är 27-28 juni.

Tioårsjubileet i somras slog rekord med 7 500 besökare på en dag. Torsjö Live pågick då i tre dagar istället för de vanliga två.

ANNONS

Annons om konsert med Hessle Symphony Rock Orchestra onsdagen den 23 oktober
Bilden visar ett publikhav.
I år var det jubileumskonsert med Europe och publikrekord. Nu planerar Torsjö Live för nästa sommar. Foto: Jonathan Önell

– Vi känner oss oerhört hedrade över mottagandet av sommarens festival som blev den mest besökta upplagan av Torsjö Live hittills. Vår dröm om en festival i Torsjöbackarna hade aldrig blivit sann utan alla trogna besökare. Vi är obeskrivligt tacksamma för er, skriver Torsjö Live.

Tre dagars festival verkar inte bli det nya konceptet. Men arrangörerna lovar att skruva upp ambitionsnivån på flera punkter.

– Bättre logistiklösningar för att underlätta kötiderna ut från bilparkeringen, ett ännu bredare mat- och dryckesutbud och ännu mer svängig musik är lite av det ni kan förvänta er. Vi ses nästa sommar, skriver de.

På onsdag, den 25 september, släpper Torsjö Live ett begränsat antal rabatterade “early bird-biljetter”.

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se