Gruppen-3a-328x120

Förläng sommarkortet efter alla inställda tåg!

Förläng sommarkortet efter alla inställda tåg!

INSÄNDARE. I torsdags hade jag ärende till Hässleholm, från Tyringe, och hade tänkt åka tåg men då det skulle tagit mej mer än halva dagen innan jag var hemma igen på grund av alla inställda tåg avstod jag. Då hade det varit bra om gamla goda 536:an hade gått att åka med. De som alltid drabbas är de som bor vid till exempel Backagården eller Finja och äldre människor som vill ansa gravar vid Tvärskog, och just detta har inget med tågen att göra i sig utan bristen på alternativ, bristen på service.

Borgare som knappast suttit i något billigare än en Jaguar skall inte lägga ner busslinjer för vanligt hederligt folk och göra kollektivtrafiken till mjölkkossa för politiker med med spenderbyxorna på, snarare än service för skolungdom, pendlare, pensionärer.

Jag förstår att det är inte lätt att vara i arbetsledande ställning, och resultatet beror på fler än dem själva, men det kunde vara lämpligt att ge resenärerna lite kompensation genom att förlänga giltighetstiden på sommarbiljetterna med en månad och att ytterligare rabattera övriga biljetter. Tanken svindlar…och jag svimmar om den blir verklighet! 🙂

Thomas Quist

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se